Restoranti

EKSPERIENCE UNIKE


Restoranti Jonë

Kujdesi i madh në përzgjedhjen e përbërësve dhe preferenca jonë në përdorimin e produkteve vendase na lejojnë të ofrojmë pjata të cilësisë më të lartë, duke promovuar në të njëjtën kohë territorin. Oferta jonë përfshin një menu "a la carte" me një shumëllojshmëri të gjerë të pjatave. Menuja ditore përmban propozime të ndryshme çdo ditë me opsione edhe për vegjetarianët. Kuzhinierët tanë janë gjithmonë në dispozicion për të përmbushur kërkesat dietike të mysafirëve tanë.

MË SHUMË SE NJË VEND PËR TË QËNDRIMË


Na Kontaktoni